Call of Duty Modern Warfare

Συνοπτικά

Εξοπλιστείτε για μια τολμηρή και αφηγηματική επανακυκλοφορία της κλασικής σειράς Modern Warfare του Call of Duty. Βυθιστείτε σε μια ωμή και συναρπαστική ενσάρκωση της σειράς Modern Warfare κάθε εχθρός είναι επικίνδυνος.

Αυτή η νέα έκδοση του παιχνιδιού, που αναπτύχθηκε από την Infinity Ward, τη δημιουργό της σειράς παιχνιδιών Modern Warfare, θα σας παρασύρει σε μια σκληρή εκστρατεία ιστορίας ενός παίκτη που έχει ως στόχο να ξεπεράσει τα όρια και να θέσει νέες σταθερές για τη σειρά. Απλά θα πρέπει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας.

Image result for call of duty modern warfare"

Επίσης το multiplayer mode του παιχνιδιού έχει αναθεωρηθεί για να επιτρέπει gameplay πιο τακτικής φύσης, αυτό σημαίνει ότι έχει έναν ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα σύστημα εκτεταμένων παραλλαγών στα όπλα, παρουσιάζοντας τα περισσότερα όπλα να έχουν ένα εύρος από 60 παραλλάγες.

Η Modern Warfare's single-player campaign  στοχεύει στον ρεαλισμό και στις ηθικές επιλογές που έχετε στο να αντιμετωπίσετε έναν εχθρό. Αν για παράδειγμα είναι μια γυναίκα με ένα μωρό άραγε είναι επικίνδυνη;



Πάρτε μέρος σε συγκλονιστικές, μυστικές επιχειρήσεις μαζί με μια ιδιαίτερη, παγκόσμια ομάδα από ειδικούς πράκτορες και αντάρτες, και αντιμετωπίστε τους εχθρούς σας σε πασίγνωστες περιοχές της Ευρώπης και εμπόλεμες ζώνες της Μέσης Ανατολής. Θα τα καταφέρεις;

Απόκτησε το στο Best Family

Comments

Popular posts from this blog

EFOOTBALL PES 2021 & MYCLUB BONUS (GREEK) PS4

The Sojourn