WRC 6 - PS4

WRC 6 - PS4


Image result for wrc 6"

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρωταθλήματα για τους τέσσερις τροχούς, μπορείτε να βρείτε στο WRC 6! Είναι μεγαλύτερο, πλουσιότερο και ρεαλιστικότερο και έτσι το WRC 6 επεκτείνεται σε σχέση με τον προκάτοχο του και με όλα τα σχόλια της κοινότητας, ώστε να προσφέρει μια ακόμα πιο αληθινή εμπειρία οδήγησης στο θρυλικό πρωτάθλημα WRC, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Είναι φτιαγμένο από τους ειδικούς στην Kylotonn Games. Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες, πίστες, οδηγούς και οχήματα της προηγούμενης περιόδου 2016, όπως και μια μεγάλη ποικιλία συμμετεχόντων από τις κατηγορίες WRC 2 και Junior WRC.

Τώρα μπορείς να τρέξεις σε χιονισμένα τοπία ή λασπωμένους δρόμους με απίστευτο ρεαλισμό και αδρεναλίνη που φτάνει στα όρια. Έτσι για πρώτη φορά έχεις την δυνατότητα να τρέξεις και στο Rally China! Επίσης, το εξαιρετικά δημοφιλές eSports WRC, η online πλατφόρμα αγώνων για παίκτες από όλο τον κόσμο που δημιουργήθηκε στο WRC 5, έρχεται να ταράξει τα νερά ανανεωμένη και πανέτοιμη να προσφέρει ακόμη περισσότερα στους επίδοξους οδηγούς που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία!


Θα το βρείτε στο Best Family

Comments

Popular posts from this blog

EFOOTBALL PES 2021 & MYCLUB BONUS (GREEK) PS4

Call of Duty Modern Warfare

The Sojourn